Dit loftsrum skal ryddes

Tidspunktet, hvor arbejdet på vores nye tag begynder, nærmer sig nu med hastige skridt. Derfor er det vigtigt, at vi får ryddet vores loftsrum, så håndværkerne kan komme til. Den 1. juni, skal alle loftsrum således være tomme.

Hvis der den 1. juni er ting tilbage på loftet, vil de blive kørt til storskrald – hvilket dog ikke betyder, at storskrald skal efterlades deroppe.

Alle andelshavere har ret til ét kælderrum. Der er tidligere beboere, som har henvendt sig, fordi de ikke har haft det. Hvis det er tilfældet bedes I sende en mail med navn, adresse og kontaktinformation til bestyrelsen@blaamejsegaarden.dk med “Kælderrum” i emnefeltet eller lægge en seddel med samme oplysninger i foreningens postkasse (Hillerødgade 76). Bestyrelsen vil evt. forsøge at hjælpe med at finde et kælderrum til jer.

For at gøre den opgave lettere, er det vigtigt at alle skriver navn og adresse på deres kælderrum.

Der er efter alt at dømme en del rum, som i dag er fyldt med tidligere andelshaveres efterladte ting. Hvis ikke, der er navn på kælderrum, risikerer de at blive tømt, når de rum, som ikke tilhører nuværende andelshavere bliver tømt.

Venlig hilsen Bestyrelsen