Vaskeri

Vaskeri

Vaskebrik

Vaskebrik

Den blå vaskebrik fungerer som nøgle til vaskeriet og bruges i forbindelse med køb af vask og lignende ved vaskeriets betjeningspanel . Du kan bestille en ny vaskebrik hos andelsforeningens ejendomsinspektør. Hver husstand kan bestille op til to vaskebrikker. En vaskebrik koster 250 kr. og leveringstiden er normalt 2-3 arbejdsdage. I tilfælde af at du mister vaskebrikken, er det vigtigt, at du kontakter ejendomsinspektøren og får den spærret, så der ikke er risiko for at en anden laver storvask på din regning.

Åbningstider

Vaskeriet har alle dage åbent fra kl. 8.00 til kl. 22.15.

Priser

I øjeblikket har Blåmejsegården disse priser i vaskeriet.

  • Vask 8kg: 20kr.
  • Vask 6kg: 15kr.
  • Tumbling: 6kr per 15min.

Vaskepriserne er inklusiv Neutral vaskepulver og eventuelt skyllemiddel, der doseres automatisk af maskinerne. Neutral produkterne er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Dit månedlige forbrug opkræves automatisk over huslejen

Book en vask over nettet

Vask kan bookes over nettet ved at logge ind med brugernavn og password på Sanivas website (eksternt link). Dit brugernavn og password finder du ved at indlæse din vaskebrik ved betjeningspanelet i vaskeriet og klikke på knappen “Min konto” på skærmen (øverste venstre hjørne).

Vaskeriudvalg

På GF 2018 blev der etableret et vaskeriudvalg som kan kontaktes med gode idéer og forslag til forbedringer. Fejl på maskiner og andre forhold skal stadig formidles til vores vicevært:
Per Rasmussen, Blåmejsevej 6, 1 tv.
Mathilde Duus, Blåmejsevej 2, st. th.
Christina Runciman, Blåmejsevej 8, 1 tv.