Nøgler

Nøgler

Som udgangspunkt er alle andelshavere i besiddelse af 4 typer nøgler med tilknytning til ejendommen – en nøgle til egen opgang og postkasse, en S-nøgle til affaldsdepotet og en nøgle til egen lejlighed.

Ekstra nøgle til opgangen og S-nøgle

Hvis du har mistet din opgangsnøgle eller din S-nøgle, har du mulighed for at købe en ny nøgle for 100kr ved at kontakte ejendomsinspektøren. Du kan kontakte ham per mail eller i ejendomskontorets åbningstid.

Ekstra nøgler til lejligheden

Andelsforeningen har ikke ekstra nøgler til de enkelte lejligheder. Det er andelshavernes eget ansvar at sørge for sikker opbevaring af disse og skaffe en ny eller tilkalde en låsesmed, hvis uheldet er ude, og nøglen er væk.

Ekstra nøgler til postkassen

Andelsforeningen har ikke ekstra postkassenøgler. Oprindeligt har hver enkelt andelshaver fået udleveret to ens nøgler per postkasse, og det er op til den enkelte andelshaver selv at sørge for opbevaring og genanskaffelse af disse. I tilfælde af at du har mistet dine nøgler, skal du selv kontakte en låsesmed. En nøglebar kan hjælpe dig med at lave en ekstra postkassenøgle.